Doktorumuza Sorun

   Resimler







   Tarih & Saat

   Empati Veteriner
Veteriner Antalya
Antalya Kircami Veteriner
Antalya Konyaalti Veteriner
Antalya Lara Veteriner
Antalyada Veteriner Klinikleri
Antalya Veterinerler
Antalya Veterinerleri
Antalya Veteriner Klinigi
Antalya Veteriner Adresleri
Antalya Veteriner Klinikleri
Antalya Veteriner

   Yararli Bilgiler

Tras gereklimi?

Eger petlerinizin tüylerini düzenli olarak tariyor, firçaliyor ve bakimini yapiyorsaniz onlari tras ettirmeyebilirsiniz. Hatta canli, parlayan ve isil isil bakimli tüylerle çok da hos görüneceklerdir.

   DEVAMI TIKLAYIN


Saglikli kedi seçimi?

Eger bir kedi almaya karar verdiyseniz ve bu sizin ilk kediniz olacaksa onun size degil evine bagli olacagini, size çok kizdiginda bir tirmik atabilecegini, hatta sevmeniz için yaniniza gelmeme ihtimalinin de oldugunu bilmelisiniz.

   DEVAMI TIKLAYIN


Kedilerde beslenme?

Bilinçli ve dengeli bir beslenme yasamin temel sartlarindan birisidir. Bu konuda yapilabilecek yanlislar yasam üzerinde ciddi olumsuz etkiler (kas ve iskelet gelisim eksikligi, immun sistem yetersizligi, bozuk tüy yapisi gibi) doguracak ve bir çok soruna yol açabilecektir.

   DEVAMI TIKLAYIN


Kedi ve köpekler yaralarini yalayarak iyilestirebilir mi?

Kedi ve köpeklerin yaralarini yalamalarinin gerçekten de yaranin temizlenmesine yardimci oldugu ve salyalarinda bulunan tiyosiyanatlarin kismen antiseptik etkisi oldugu bilinmektedir.

   DEVAMI TIKLAYIN


Köpegime tuvalet egitimi nasil veririm?

Bazi köpek sahipleri için, yeni köpeklerin, ya da köpek yavrularinin tuvalet egitimi sorun olabilir.Halbuki, dikkatli bir gözlemle, yavrularin ya da daha olgun köpeklerin tuvaletlerini nerede yapacaklarini ögrenmeleri birkaç hafta içinde bile tamamlanabilir.

   DEVAMI TIKLAYIN


Kedi ve köpekler neden ot yer?

Köpek ve kedilerin neden ot yedigi konusunda çesitli açiklamalar vardir.Bir görüse göre köpek ve kedilerin zaten dogal olarak ot yemesinin gerektigi düsünülmektedir.
Baska bir görüse göre onlar da ot sevebilir ve yiyebilirler.

   DEVAMI TIKLAYIN


Sayfa: 1 2 3
Empati Veteriner || Antalya Veteriner Klinigi Hekim Z. Emre GÜLER