Doktorumuza Sorun

   Resimler







   Tarih & Saat

   Empati Veteriner
Veteriner Antalya
Antalya Kircami Veteriner
Antalya Konyaalti Veteriner
Antalya Lara Veteriner
Antalyada Veteriner Klinikleri
Antalya Veterinerler
Antalya Veterinerleri
Antalya Veteriner Klinigi
Antalya Veteriner Adresleri
Antalya Veteriner Klinikleri
Antalya Veteriner

   Yararli Bilgiler

Kulak kokusu varsa ne yapmaliyim?

Dis kulak kanali; bakteri, mantar ve kulak uyuzlarinin çok sevdikleri; sicak ve nemli bir ortamdir. Özellikle uzun kulakli köpeklerin kulaklarinin düzenli bakimi ve temizligi, sagliklari açisindan elzemdir.

   DEVAMI TIKLAYIN


Keneler nasil bulunur,nasil mücadele edilir?

Keneler otlaklar, çaliliklar ve kirsal alanlarda yasayan küçük oval sekilli parazitlerdir. 6-8 bacakli, uçamayan, siçrayamayan hayvanlardir. Hayvan ve insanlarin kanlarini emerek beslenirler ve bu sayede tasidiklari hastaliklari insanlara bulastirabilirler. Kan emdikçe siserler.

   DEVAMI TIKLAYIN


Köpegimi-kedimi ne zaman kisirlastirmaliyim?

Yanit:Köpeklerde kizginliktan önce ameliyat en kolaydir ve olasi ameliyatla ilgili komplikasyonlari azaltir.Ancak obesite, idrar tutamama ve vulvanin atrofisinden korunma saglamaz.

   DEVAMI TIKLAYIN


Kedimi egitebilirmiyim?

Kediler; zeki ve ögrenme kabiliyeti gelismis türler olmasina ragmen özgürlüklerine asiri düskünlükleri nedeniyle basina buyruk davranmayi severler ve köpeklerde oldugu gibi sahibine kosulsuz itaat etmezler.

   DEVAMI TIKLAYIN


Kedimin göz çapaklarini nasil temizlemeliyim?

Ilk önce çaya (ilik)çaya batirilmis pamuk yardimi ile önce gözüne hafif hafif kompres yapin ve çapagin iyivice islanmasindan sonra çok hafif olarak çapagi bastirmadan silerek alin.

   DEVAMI TIKLAYIN


Köpegimi kaç yasinda çiftlestirebilirim?

Disi köpeklerde en ideal çiftlestirme yasi 3. kizginlik veya onu takip eden kizginlik dönemi olacaktir. Bunun sebebi disi köpeklerde gelisimin 15 -18 aylik dönemde tamamlanmis kabul edildigidir.

   DEVAMI TIKLAYIN


Sayfa: 1 2 3
Empati Veteriner || Antalya Veteriner Klinigi Hekim Z. Emre GÜLER